Dec 13, 2011

Kerja Yg Pokcik Suka...







salam pada teman teman yang ada..sabtu lepas pokcik berpeluang ke Fashion SHow tema dia Wedding Artists By CarVen Ong..
Be Our Muse
Inspire us to create Your Wedding Masterpiece

seronok sgt dapat shoot model yang dah terkenal ..ada yang miss universe ..semua gorgeous and marvelous ...designer dia mr carven ong sgt baik ..i love the concept ..so enjoy~

4 comments:

  1. suke gmbo yg pling bwh skali... sbb kaler biru hehe

    ReplyDelete
  2. khairi heheh terima kasih ..yg simple dan sempoi dari pokcik heheh~

    ReplyDelete
  3. haha sbb yg last tu mengingatkn dress Jaclyn victor mase AIM hr tu.. yg belah kiri skali.. cntik! tp pling suke yg tgh2 hehe .. gmbo ni kn, mcm gmbo dlm magazine n mcm professional yg tngkp, memg pokcik professional kn..sbb color yg cntik n lighting yg full..saya suke hehe ...saya btol2 ni bg komen ni taw hehe..

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete